Onze Services

Stemcasting/coaching

Door te werken met ervaren spreekstemmen en regelmatig te scouten op nieuw talent, maken we de perfecte match met elk script. Luister online naar de samples van onze stemmen of laat Puur voor je zoeken en stemmen toezenden.  Er is ook een stemcoach beschikbaar, die uw campagne-ideeën optimaal vertaalt tijdens de studiosessie.

Audio Postproductie

Kies bij elke productie voor audio op topniveau. We zijn gespecialiseerd in voice-over opname, muziek selectie, foley (soundeffects creëren), het repareren van setgeluid, plus het masteren van de audio naar de (loudness) norm voor radio, TV of internet. Het eindresultaat kan zelfs direct bij de zenders worden aangeleverd.

TV commercials / Webvideo

Video houdt aandacht vast, kan enthousiasmeren en zaken snel helder maken. Daarom kan moderne communicatie niet zonder pakkende video-content. Puur kan voor een heel vriendelijk budget een film realiseren. In de eigen greenscreen studio of op elk denkbare locatie. Onze editor voorziet films waar nodig van 2D of 3D graphics.

 

Video-reportages

Een groot bedrijfsevent, een salesmeeting, de opening van een nieuwe vestinging: Laat ons er een dynamische reportage van maken en zet het direct live op social media. Haal het maximale bereik uit events en laat iedereen het online meebeleven. Een snelle reportage die binnen een uur live moet of een gelikte aftermovie: We zijn er gedreven in.

Muziek en Jingles

Een merk van een auditief logo voorzien, een exclusieve tune produceren of zelfs een compleet koor een nieuwe jingle laten zingen. Bij Puur kan het. Voor de compositie van tunes werken we ook samen met het in-house gevestigde producersduo Eric van Tijn en Jochem Fluitsma. Unilever, Nuon, Air Berlin, Stage Entertainment e.v.a. gingen je voor.

Concepting/copywriting

Creëer samen met ons een compleet nieuw idee of werk je eigen idee met ons uit in scripts die pasklaar zijn voor radio, TV of het internet. Omdat we zo dicht op het productieproces zitten, halen we het maximale uit de mogelijkheden.  We denken bij het schrijven van de copy al direct in video of audio. Dat is een duidelijke meerwaarde.

 

Kijk even binnen bij Puur:

Anderen over Puur Audio & Video:

Het is gewoon heel prettig werken met het team van Ron Schriek. Onze studio’s werken nauw samen bij het produceren van muziek en voice-over opnamen.
Puur is een meester in het “radioklaar” maken van spots. We gaan blindelings op hun expertise.

Eric van Tijn

Topproducer & Co-founder Soundwise

Puur Audio & Video heeft in 2005 ons audiologo ontworpen. Het krachtige geluid van onze korte radiospots is uiterst efficiënt. In 5 seconden pakken we de aandacht van de luisteraar en dat geeft ons de mogelijkheid de spots met een hoge frequentie in te zetten.

Dik van Bommel

CEO Archie Europe

De radiospot van PuurAudio heeft geresulteerd in een verdriedubbeling van het aantal bezoekers op onze website. Tijdens de campagne hebben we zo’n 60 ict-ers kunnen aannemen. We hebben hele goede reacties ontvangen. Binnenkort gaan we weer de studio in voor een update.

Maarten Cobelens

Co-Founder PEAK-IT

Het inzetten van radiospots en TV commercials is voor steeds meer bedrijven bereikbaar en bewezen effectief. Contact ons vandaag nog en vraag naar de mogelijkheden.