Creëer een Concept

Nog geen idee? Vanuit onze expertise komen we samen tot een krachtig concept in beeld of geluid. Het uitgangspunt van elke campagne.

Concept maken

Zoek stemmen en acteurs

Nergens vind je een database met zoveel ervaren voice-overs en acteurs. Allemaal direct beschikbaar. Vaak ook voor beeld. Klik voor onze samples.

Casting

Aan de slag in de Studio

Een geluidsstudio in Amsterdam op topniveau. Videostudio met greenscreen. 365 dagen p/j staat alles plug & play voor je klaar.

Studio

Deel je productie

Ga live op het web, adverteer op de grote TV stations, of maak je spot de grote hit op de radio. Bereik meer mensen en koop efficiënt in.

Media-inkoop

Elk concept helder vertaald naar eyecatching video en subliem geluid

Een merk herpositioneren, een actiecommercial maken of je website promoten? Wij verdiepen ons in je organisatie, activiteiten en het klantenpotentieel. Het resultaat? Krachtige concepten met impact en effect.

Projecten & Blogs

Goed geproduceerd geluid professionaliseert je communicatie

Stap binnen in onze aircogekoelde studio's en laat ideeën tot leven komen. Radiospots, voice-respons en voice-over opname met de beste stemmen van Nederland en live verbindingen met native speakers uit alle hoeken van de wereld.

Presentatietalent komt bij Puur tot leven

Onze kritische selectiemethode geeft de zekerheid dat je concept in beeld wordt gebracht door mensen die volop ervaring hebben. Maak kennis met de TV talenten die zich bij Puur Audio & Video graag inzetten om de marktwaarde van je product verder te vergroten.

Ons vaste team

Ron Schriek

Ron is algemeen directeur van Puur Audio en Video. Opvallende video’s en radiospots maken is nog altijd zijn passie. Zijn doel voor de komende jaren: Consistent zijn waar het de kwaliteit van audio en video betreft, maar wel nieuwe technieken blijven toepassen in het productieproces. Zo kan Puur op het hoogste niveau, flexibel en tegen een aantrekkelijk tarief blijven produceren.

Suzanne

Als Puur Audio en Video voor u aan slag gaat, volgt Suzanne het complete productieproces. Van de offerte, stemcasting en jingle-compositie, tot de planning van een draaidag en het aanleveren van de productie voor internet of bij de radio- en TV-zenders. Suzanne is specialiste in PR, casting en traffic.

Thomas

Thomas heeft al ruim 20 jaar ervaring in Audio Post-productie en sounddesign. Radio- en TV-commercials, ADR re-recordings en de geluidsnabewerking van oneindig veel TV programma’s behoren tot zijn portfolio.  Zijn kracht: Een prettige sfeer creëren tijdens de opname, georganiseerd werken en zoeken naar originaliteit bij elke productie.

Geef je mediabereik een boost

Doe geen concessies aan de kwaliteit van spreekstemmen, audio-professionals, acteurs en filmmakers, maar ga voor content op topniveau. Wij zorgen dat je strak binnen budget blijft en een resultaat creëert waar je met recht trots op kunt zijn.

Onze klanten