Our Services

Stemcasting/coaching

Door te werken met ervaren spreekstemmen en regelmatig te scouten op nieuw talent, maken we de perfecte match met elk script. Luister online naar de samples van onze stemmen of laat Puur voor je zoeken en stemmen toezenden.  Er is ook een stemcoach beschikbaar, die uw campagne-ideeën optimaal vertaalt tijdens de studiosessie.

Audio Postproductie

Kies bij elke productie voor audio op topniveau. We zijn gespecialiseerd in voice-over opname, muziek selectie, foley (soundeffects creëren), het repareren van setgeluid, plus het masteren van de audio naar de (loudness) norm voor radio, TV of internet. Het eindresultaat kan zelfs direct bij de zenders worden aangeleverd.

TV commercials / Webvideo

Video houdt aandacht vast, kan enthousiasmeren en zaken snel helder maken. Daarom kan moderne communicatie niet zonder pakkende video-content. Puur kan voor een heel vriendelijk budget een film realiseren. In de eigen greenscreen studio of op elk denkbare locatie. Onze editor voorziet films waar nodig van 2D of 3D graphics.

 

Featured Products

Team Members

Ron Schriek

Ron is algemeen directeur van Puur Audio en Video. Opvallende video’s en radiospots maken is nog altijd zijn passie. Zijn doel voor de komende jaren: Consistent zijn waar het de kwaliteit van audio en video betreft, maar wel nieuwe technieken blijven toepassen in het productieproces. Zo kan Puur op het hoogste niveau, flexibel en tegen een aantrekkelijk tarief blijven produceren.

Suzanne

Als Puur Audio en Video voor u aan slag gaat, volgt Suzanne het complete productieproces. Van de offerte, stemcasting en jingle-compositie, tot de planning van een draaidag en het aanleveren van de productie voor internet of bij de radio- en TV-zenders. Suzanne is specialiste in PR, casting en traffic.

Thomas

Thomas heeft al ruim 20 jaar ervaring in Audio Post-productie en sounddesign. Radio- en TV-commercials, ADR re-recordings en de geluidsnabewerking van oneindig veel TV programma’s behoren tot zijn portfolio.  Zijn kracht: Een prettige sfeer creëren tijdens de opname, georganiseerd werken en zoeken naar originaliteit bij elke productie.

Our Wonderful Clients

What They Say About Us

Het is gewoon heel prettig werken met het team van Ron Schriek. Onze studio’s werken nauw samen bij het produceren van muziek en voice-over opnamen.
Puur is een meester in het “radioklaar” maken van spots. We gaan blindelings op hun expertise.

Eric van Tijn

Topproducer & Co-founder Soundwise

Puur Audio & Video heeft in 2005 ons audiologo ontworpen. Het krachtige geluid van onze korte radiospots is uiterst efficiënt. In 5 seconden pakken we de aandacht van de luisteraar en dat geeft ons de mogelijkheid de spots met een hoge frequentie in te zetten.

Dik van Bommel

CEO Archie Europe

De radiospot van PuurAudio heeft geresulteerd in een verdriedubbeling van het aantal bezoekers op onze website. Tijdens de campagne hebben we zo’n 60 ict-ers kunnen aannemen. We hebben hele goede reacties ontvangen. Binnenkort gaan we weer de studio in voor een update.

Maarten Cobelens

Co-Founder PEAK-IT

Contact Form 7

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris.

Fout: Contact formulier niet gevonden.