Featured Projects

Fun Facts About Me

00

Countries Lived In

00

States Traveled

00

Concerts Attended

00

Years of College

00

Years Old

Team Members

Ron Schriek

Ron is algemeen directeur van Puur Audio en Video. Opvallende video’s en radiospots maken is nog altijd zijn passie. Zijn doel voor de komende jaren: Consistent zijn waar het de kwaliteit van audio en video betreft, maar wel nieuwe technieken blijven toepassen in het productieproces. Zo kan Puur op het hoogste niveau, flexibel en tegen een aantrekkelijk tarief blijven produceren.

Suzanne

Als Puur Audio en Video voor u aan slag gaat, volgt Suzanne het complete productieproces. Van de offerte, stemcasting en jingle-compositie, tot de planning van een draaidag en het aanleveren van de productie voor internet of bij de radio- en TV-zenders. Suzanne is specialiste in PR, casting en traffic.

Thomas

Thomas heeft al ruim 20 jaar ervaring in Audio Post-productie en sounddesign. Radio- en TV-commercials, ADR re-recordings en de geluidsnabewerking van oneindig veel TV programma’s behoren tot zijn portfolio.  Zijn kracht: Een prettige sfeer creëren tijdens de opname, georganiseerd werken en zoeken naar originaliteit bij elke productie.

Skills Overview

Photography

Photoshop

Web Design

HTML/CSS

PHP/Java

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Companies I’ve Worked With